Home

Online mei vakantie 2021 examen training voor HSK 1- 4


Periode:  3 mei - 14 mei , 2 weken elke werkdag een uur training
Tijd: een uur elke dag, bekijk schema voor de tijd

Categorie: Cursus

HSK1 : 11:00- 12:00 uur
HSK2 : 17:00 - 18:00 uur
HSK3 : 15:00- 16:00 uur
HSK4 : 21:00- 22:00uur

Leslocatie: eigen huiskamer

CK101- HSK training cursus 1

Deze cursus is bedoeld voor de mensen die beginner zijn of een beetje Chinees of Chinees 1ste jaar gevolgd hebben, en Examen Chinees (HSK) niveau 1 willen gaan halen. Wij gebruiken boek <HSK Standard Course 1>. In de cursus wordt de focus gelegd op conversatie en de uitspraak. Na de training van luisteren en lezen van 150 basiswoorden, ga je HSK niveau 1 zeker halen.

CK201- HSK training cursus 2

Deze cursus is bedoeld voor mensen die HSK-1 gehaald of ten minste twee jaar Chinese les afgerond hebben en bezig zijn om Examen Chinees (HSK) niveau 2 te gaan halen. Wij gebruiken tekstboek <HSK Standard Course 2>, dat qua de inhoud zeer goed aansluit aan de HSK-examens. De cursus richt zich op training van taalvaardigheden zoals luisteren en lezen. Tevens wordt er aandacht besteed aan uitspraak en de karakters. Na deze cursus ben je in staat om HSK niveau 2   te halen.

CK301- HSK training cursus 3

Deze cursus is bedoeld voor mensen die HSK-2 gehaald of ten minste Chinese 3de jaar afgerond hebben en bezig zijn om HSK niveau 3 te gaan halen. Wij gebruiken tekstboek <HSK Standard Course 3>. Binnen 12 lessen leer je hoe je HSK niveau 3 moet behalen. Er wordt geoefend met at met luisteren, lezen en schrijven van 600 woorden met behulp van het HSK-oefenexamen. Na deze cursus ben je in staat om HSK niveau 3 te halen.

CK401- HSK training cursus 4

Deze cursus is bedoeld voor mensen die HSK-3 gehaald of ten minste Chinese 4de en 5de jaar afgerond hebben en bezig zijn om HSK niveau 4 te gaan halen. Wij gebruiken tekstboek <HSK Standard Course 4>. Binnen 12 lessen leer je hoe je HSK niveau 4 moet behalen. Je gaat oefenen met luisteren, lezen en schrijven van 1200 woorden met behulp van het HSK-oefenexamen. Na deze cursus ben je in staat om HSK niveau 4 te halen.

Belangrijk:

Omdat er een beperkt aantal plaatsen is in de groep, en er maar slechts een klas per niveau is, graag reageren vóór 1 mei . Alleen na betaling wordt een plek gereserveerd.

Prijs:       € 75,00

Min. 6 personen, max. 12 personen

Boeken:     € gratis Standard Course HSK

aanmelden: email: meiaoi@yahoo.com
Table './meiaoi/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failedTable './meiaoi/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failedTable './meiaoi/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failedTable './meiaoi/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failedTable './meiaoi/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed