Home

Chinese Kalligrafie voor beginners


Vanaf 18/11: Chinese kalligrafie is eigenlijk een vorm van schilderen. Karakters zijn namelijk vaak gestileerde afbeeldingen of abstracte voorstellingen van wat ze betekenen. Tijdens deze cursus krijgt u een eerste kennismaking met deze oude Chinese kunstvorm.

Categorie: Cursus

Chinese penselen, inkt en bamboepapier zijn de gebruikelijke ingrediënten van de Chinese kalligrafie. Door hun speciale mogelijkheden lijken zij een zekere ‘levende geest’ te bezitten, d.w.z. zij laten allerlei onverwachte effecten toe. Kalligrafie leren is niet makkelijk, maar het oefenen en leren van de karakters geeft rust en voldoening. U leert de basisstrepen van de karakters en de techniek om met de penseel om te gaan. Als u al wat verder bent, leert de docent u de goede verhouding van de karakters. Dankzij de grote mate van persoonlijke begeleiding is deze cursus geschikt voor beginners en gevorderden.

Datum: 18/11, 25/11, 2/12. 9/12 ( beginner )

Tijd:  donderdag 10:00- 11:00 uur

Plaats: Rotterdam

prijs : 60 euro ( materials included )

 




Table './meiaoi/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failedTable './meiaoi/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failedTable './meiaoi/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failedTable './meiaoi/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failedTable './meiaoi/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed