Home

Kalligrafie Cursus 2012


Altijd al uw naam in het Chinees willen leren schrijven? Dat kan nu! In vijf lessen leert u op traditionele wijze Chinese karakters te schrijven met inkt en penseel.

 

 

Categorie: Cursus

Het Chinese schrift is eeuwenoud en het schrijven van dit schrift is al een kunst op zich. Al op jonge leeftijd beginnen Chinese kinderen met het schrijven van de soms moeilijke karakters.
Alleen door heel veel oefening kan een handschrift geperfectioneerd worden. Houding en discipline zijn belangrijke aspecten bij kalligraferen.
Er zijn meer dan 56.000 karakters, slechts een aantal kan in de cursus aan bod komen. Toch geeft de cursus u een goede indruk van de Chinese kalligrafie.

Details:
Tijd : 13.00 - 14.30 uur.
Kost: 80 euro inclusief materialen
5-daagse cursus op: Zaterdag 31/3, 7/4, 14/4, 21/4, 28/4


Plaats/ adres
Schlegelstraat 48
2522 PN, Den Haag

Aanmelden
Via het contactformulier of per e-mail info@meiaoi.nl.

Table './meiaoi/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failedTable './meiaoi/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failedTable './meiaoi/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failedTable './meiaoi/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failedTable './meiaoi/cms_module_stat_logstrings' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed